tel: +381 63 231 554
e-mail:teres.miki@gmail.com

Topla voda »

Protočni bojler - HDB-E 18 Si elektronik

Uređaj počinje da zagreva vodu cim je ostvaren dovoljan protok za početek rada. Otvaranjem slavine za vruću vodu system zagrevanja se automatski uključuje. Bojler se uključuje na veoma malom pritisku vode.

 

Temperatura izlazne vode je mnogo stabilnija nego kod Bojlera sa hidrauličnom kontrolom, odnosno manje je osetljiv na promenu pritiska vode.

 

Manjim protokom tople vode ista temperatura na slavini potrošnja struje je manja. Većim protokom tople vode sa istom temperaturom na slavini potrošnja struje je veća.

 

Ukoliko se pojavi vazduh u sistemu za dovod vode, sensor za protok automatski isključuje uređaj. Isključivanje traje 1 (jedan) minut nakon toga se uređaj sam ponovo uključuje (time se postiže velika zaštita grejača).

 

Klasa IP 25 (zaštita od mlaza vode)

 

Relej za rasterećenje LR i-A (postoji kao opcija). Primer:ukoliko je u upotrbi kotao za centralno grejanje, ili termoakomulaciona peć. Tada za vreme korišćenja bojlera ostali uređaji nisu u funkciji.

 

Uz LED dijagnostički semafor moguće proveriti stanje uređaja (detaljni opis u uputstvu za korisnike).Najvažnije karakteristike
Potpuna elektronska kontrola
Snaga 18 Kw
Osigurači 25A
Opseg od 30’C do 60.C


Tehničke informacije
Tehnička specifikacija
PDF | 490 KB
{headline_ads}